Strand og hav

HR- & lønløsninger, der giver indsigt og udsyn

Jeres HR- og lønløsninger er spækket med viden om jeres centrale virksomhedsdrift. Men det skal være nemt, intuitivt og hurtigt at arbejde med HR- og løndata. Ellers går værdien hurtigt tabt. I KMD Business leverer vi cloud-baserede løsninger til HR og løn, så I både kan innovere og effektivisere jeres personaleadministrative processer.

HR- & lønløsninger

KMD Business leverer markedets stærkeste HR- og lønløsninger og samarbejder med nogle af verdens førende producenter såsom SAP og Kronos. Vores løsninger systemunderstøtter hele HR-årshjulet og giver et samlet overblik over alle aktiviteter og kerneopgaver.

KMD Nettoløn

KMD Nettoløn lever op til lovkrav i både Danmark og Europa og gør det muligt at køre både netto- og bruttoløn i én arbejdsgang.

KMD Payroll Cloud

KMD Payroll Cloud er en SAP-baseret lønløsning, der automatisk bliver opdateret og kan integreres i ethvert it-miljø.

KMD Perspektiv

KMD Perspektiv er en komplet løn- og HR-løsning til det personaleadministrative område, der kan integrere til eksterne systemer.

KMD Personalemappe

KMD Personalemappe samler dokumentgenerering og -opbevaring ét sted og gør det simpelt, effektivt og sikkert at arbejde med personaledokumenter.

KMD Refusion

KMD Refusion sikrer korrekt og rettidig refusionshåndtering for berettiget fravær såsom sygdom og barsel.

Kronos

Kronos er en tidsløsning, der integrerer til SAP SuccessFactors, SAP HCM og KMD Payroll Cloud eller andre HR-løsninger.

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors er en modulbaseret HR-løsning, der integrerer til KMD Payroll Cloud og Kronos.

Øg produktiviteten med cloud-baserede HR- og lønløsninger

Med cloud-baserede HR- og lønløsninger bruger I ikke tid på at vride mere effektivisering ud af jeres it. Cloud-løsninger er baseret på standardkomponenter, som holder jeres udgifter til drift, vedligehold og support på et minimum. Cloud-baserede HR- og lønløsninger hjælper jer med at fokusere på jeres kerneydelse, jeres forretning og jeres kunder. Det er langt vigtigere konkurrenceparametre end pris, teknik og drift.

Vi leverer HR- og lønløsninger, der øger medarbejderproduktiviteten. Løsningerne er baseret på komponenter fra nogle af markedets førende producenter såsom SAP og Kronos. Det er jeres garanti for bundsolide og fremtidssikrede løsninger, der automatisk bliver opdateret med ny funktionalitet. Så hver gang eksempelvis SAP releaser ny funktionalitet til deres løn- eller HR-løsning, bliver funktionaliteten integreret i jeres løsning fra KMD Business.

Vores HR- og lønløsninger er garant for fuld sikkerhed i alle processer, så I er compliant. Løsningerne kan håndtere integrationer og eksempelvis udveksle data med skat, banker, pensionsinstitutter, NemRefusion, NemKonto, e-Boks m.m. Løsningerne understøtter adgang fra eksempelvis pc, laptop, tablet og mobil. Alt i alt betyder det, at I får smidige arbejdsgange på tværs af teams og afdelinger, så I kan yde en professionel service til jeres medarbejdere.

Vores løsninger implementeres med vores agile projektmetode, KMD Activate. Metoden sikrer korte projektforløb ved at anvende templates og workbooks. KMD leverer HR- og lønløsninger til langt over 100 private og offentlige virksomheder.

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål!

Vores medarbejdere sidder klar til at tage en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide og få svar på dine spørgsmål. Udfyld oplysningerne nedenfor og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os