people-working-together

Kvalitetsdata

Adgange til systemer og løsninger

Få overblik over og kontroller energiforbruget

KMD EnergyKey er et anerkendt redskab til at skabe viden og nye muligheder for optimering af drift og økonomi. Løsningen giver mulighed for at opstille alarmer, så spild og fejl opdages i tide, og gør jer i stand til at analysere og prioritere indsatser for energibesparende foranstaltninger. Derudover er det muligt at danne forskellige rapporter til at skabe overblik og give svar på det, I søger. Da KMD EnergyKey opsamler data på dagsbasis er det også oplagt at følge forbruget med henblik på at kunne igangsætte energibesparende tiltag før årsafslutning.

Skab værdi for alle jeres interessenter

KMD EnergyKey samler alle energidata på ét sted og muliggør dokumentation af forskellig karakter for såvel interne som eksterne interessenter, herunder CSR-dokumentation, generering af grønne regnskaber og effektivitetsrapporter. Med løsningen får alle parter en enkel indgang til den viden, de har brug for. Præsenteret, så den er til at forstå – og handle efter.

Indsamling af data
Økonomisk vækst

Grøn omstilling i praksis

KMD EnergyKey gør det muligt at gå fra data til handling. Ved hjælp af løsningens benchmarking-funktion kan forskellige bygninger, installationer eller produktionsenheder sammenholdes, hvilket kan udskille syndere, der har et unødvendigt højt forbrug. Denne funktion i samspil med de øvrige funktioner (måling, kontrol, budgetopfølgning, CO2-regnskaber, øvrig dokumentation, etc.) gør den grønne omstilling realistisk.

Vil du vide mere?

Vi arbejder konstant på at kunne tilbyde det bedste til vores kunder. Kontakt os og lad os sammen se på, hvilken løsning der passer bedst til jer.

Thomas Kolze1

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Data, Information Management & Analytics.

Tilmeld dig her