Update og status på KMD Workzone 365

Som mange af jer ved, så har vi meget stor fokus på at få de sidste features på plads i den nye Office-integration, KMD WorkZone 365. Vi er godt på vej, og kan i dette nyhedsbrev kort præsentere ny funktionalitet i KMD WorkZone 365 til version 2024.2

  • Gem mails fra funktionspostkasser. Det er nu muligt at journalisere mails fra funktionspostkasser. I release 2024.2 vil denne funktionalitet kun være tilgængelig for funktionspostkasser, der er på Exchange Online.
  • Gem mails uden vedhæftninger. Det er nu muligt at sætte Outlook-integrationen op, så mails gemmes uden vedhæftninger. Vedhæftninger vil blive gemt som selvstændige dokumenter, typisk som bilag til mailen, men vedhæftningerne vil ikke blive gemt i selve mailen. 
  • Massejournalisering af e-mails, version 1. Med massejournalisering kan du nu registrere flere mails på en gang. Det er dog endnu ikke muligt at journalisere vedhæftede filer som bilag og automatisk partsregistrering understøttes ikke endnu. Disse features vil være indeholdt i KMD WorkZone 2024.3. 
        

Vigtige ændringer  

Som meddelt i tidligere nyhedsbrev, har Microsoft annonceret, at den nye Outlook klient til Windows vil være den eneste Outlook klient til Windows for Office 365 abonnenter ved udgangen af 2024. Den nye Outlook klient til Windows understøtter ikke VSTO – og dermed er KMD WorkZone’s gamle Office-integration, KMD WorkZone for Office, ikke supporteret i den nye Outlook klient til Windows. 
 
I tidligere nyhedsbrev blev der meldt ud, at vi forventede at have en tilstrækkelig KMD WorkZone 365-funktionalitet klar med version 2024.2, så overgangen fra KMD WorkZone for Office til KMD WorkZone 365 kunne gå i gang. Men funktionaliteten er desværre blevet udsat til version 2024.3 (29/04/2024).  
 
Vi forventer at gøre 2024.3-funktionaliteten tilgængelige til version 2024.0 kort efter frigivelsen. Dette gør vi for at sikre fortsat understøttelse af MS 365, når VSTO-supporten i den Outlook klient til Windows udløber i udgangen af 2024. Denne meddelelse videregives med henblik på at give jer mulighed for at omlægge jeres planer, hvor KMD WorkZone 365 har været indtænkt. 
 
Du kan finde mere information fra Microsoft her:   

Har du brug for rådgivning om KMD WorkZone 365?

Mangler din organisation kunderådgivning og sparring om overgangen til det nye KMD WorkZone 365 add-in og installering, så kan det bestilles via ITSM (ServiceNow), hvor vi vil stå til rådighed.